Spletno mesto Lekarna Nova uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljno uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Razumem

SVETOVANJA IZ KLASIČNE HOMEOPATIJE IN BACHOVIH CVETNIH ESENC

– 10.9.2020

SVETOVANJE IZ KLASIČNE HOMEOPATIJE

V Lekarni Nova vam nudimo poglobljeno svetovanje s pomočjo klasične homeopatije. Z vami bo Urška Hočevar, mag.farm., diplomantka Mednarodne akademije za klasično homeopatijo (IACH). Pogovor traja dobro uro, cena je 70 Eur in vključuje tudi za vas ustrezno homeopatsko zdravilo. Na svetovanje se lahko naročite v Lekarni Nova ali na telefon 059 926 794.

SVETOVANJE IZ BACHOVIH CVETNIH ESENC

V Lekarni Nova vam nudimo poglobljeno svetovanje s pomočjo Bachovih cvetnih esenc. Z vami bo Jan Kozamernik, dipl.ing.agr. in certificiran učitelj Bachovih cvetnih esenc. Pogovor traja 30 minut, cena je 30 Eur in vključuje tudi individualno, za vas pripravljeno pripravljeno mešanico Bachovih cvetnih esenc. Na svetovanje se lahko naročite v Lekarni Nova ali na telefon 059 926 794.

NEDAVNI PRISPEVKI

V letu 2020 pričenjamo z novo študijsko skupino za magistre farmacije, kjer bomo obravnavali principe klasične homeopatije in njihovo uporabo v praksi. Več

Z veseljem sporočamo, da bomo z jesenjo nadaljevali izobraževanja iz klasične homeopatije za magistre farmacije. Več

Tudi v letu 2021 nadaljujemo s študijskimi skupinami za magistre farmacije. Več

AKCIJA!
Izdelek OMEGAStrong je od 7.3. do 30.6.2022 znižan za 25 %. Več